HDP Ankara yöneticilerine gözaltı

Ankara'da aralarında HDP il yöneticileri ve PM üyelerinin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Gazi Mahallesi'nde de operasyonlar var...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da aralarında HDP Ankara İl örgütü yöneticileri ile Parti Meclisi (PM) üyelerinin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Polis HDP'lilerin evlerinde arama yaptı. Parti genel merkezinden gözaltılarla ilgili bir açıklama yapılacağı öğrenildi.

ALINANLARIN İSİMLERİ

Gözaltına alınanların isimleri şöyle; HDP İl Yöneticileri Göğercin Aras ve Yıldız Bahçeci, HDP yöneticileri ve çalışanları Bülent Durukan, Atiye Eren, Fahriye Alçın, milletvekili adayı Şerif Oti, Eğitim Sen 2 No'lu Şube Sekreteri Mazlum Bircan, DBP İl yöneticisi Adil Başkara, Rojava Derneği Başkanı Ankara Eşbaşkanı Arif Yıldız, Demokratik Alevi Derneği'nden Sevgi Kişin Sazan, BES Şube Kadın Sekreteri Deniz Akıl, HDK'den Hüseyin Gevher, TUHAD-FED Başkanı Havva Özcan, DBP'li Kadriye Ozgan, Nihat İldan, Eren Susam, Barış Boyraz.

İSTANBUL'DA DA OPERASYON

İstanbul'da Gazi Mahallesi başta olmak üzere birçok mahalleye helikopter eşliğinde ev baskınları gerçekleştirildi. İstanbul'un Gazi Mahallesi başta olmak üzere birçok mahallesinde polis operasyon düzenlendi. Özel harekat ve çevik kuvvet polisleri eşliğinde yapılan operasyonlara helikopterler de havadan destek verdi. (HABER MERKEZİ)