Ölen polisin eşinden Rüzgar Çetin açıklaması

Rüzgar Çetin tahliye edilirken, ölen polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz açıklamalarda bulundu. Alagöz, "Artık çok bunaldım, gücüm kalmadı o yüzden pes ettim. Çocuklarıma konsantre olmam gerekiyordu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rüzgar Çetin, Beşiktaş'ta 1 polisin hayatını kaybettiği, 1 polisin yaralandığı trafik kazasına ilişkin davada dün tahliye edildi. Ölen polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz ise bir TV programında açıklamalarda bulundu.

Rüzgar Çetin serbest bırakıldıRüzgar Çetin serbest bırakıldı

'İHTİYACIM YOK'

Alagöz, şunları söyledi: "8 aydır süren bir dava var siz de bunu takip ediyorsunuz. Artık çok bunaldım, gücüm kalmadı o yüzden pes ettim. Çocuklarıma konsantre olmam gerekiyordu. Çocuklarım zaten bir baba yokluğunu yaşıyorlar, annenin de psikoloji had safhada bozuldu. Çocuklarıma motive olmak istiyorum. Maddi manevi tazminat istemiyoruz. Sadece sigorta yaptırdığınızda, karşı tarafa verilecek bir 330 bin lira para var. Onu alacağım sadece başka da hiçbir şekilde para söz konusu olmadı. Benim de ihtiyacım yok zaten. Bana 'iş bulalım' teklifi etmiştiniz hatırlarsanız, benim ihtiyacım yok maddi olarak herhangi bir şeye." (Kaynak: hurriyet.com.tr)