Acıbadem'de metrobüs yoldan çıktı

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Yaralılar olduğu belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Kontrolden çıkıp yola giren metrobüs çift katlı bir halk otobüsüne çarptı, 3-4 aracı da altına aldı. Görgü tanıklarına göre yolcu ve şoförler arasında tartışma çıktı. Şoföre şemsiyeyle vurulması üzerine araç kontrolden çıktı. İstanbul Valiliği bu yolcunun gözaltına alındığını açıkladı. Büyükşehir belediyesi 11 kişinin hafif yaralandığını açıkladı.

Avrupa yakasından gelen 34 TP 2406 plakalı metrobüs, Acıbadem durağında yoldan çıkıp, karşı yönden gelen çift katlı otobüsle çarpıştı. Metrobüs, çarptığı araçlardan 4'ünü de altına aldı. Bir minibüsün de kazaya karıştığı belirtiliyor.

Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken ambulanslar bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri metrobüsün altında kalan araçları çıkarmaya çalışıyor.

ŞEMSİYE VE TEKME İDDİASI

Kazanın nedeni henüz netleşmedi, resmi bir açıklama yapılmadı. Görgü tanıklarının iddialarına göre metrobüs şoförüyle yolcular arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Arbede sırasında şoföre şemsiyeyle vuruldu, metrobüs yoldan çıktı. Şoför de bu iddiayı doğrulayan bir ifade verdi. (HABER MERKEZİ)

kaza3

kaza2

kaza1