Şahin'e saldıranlardan cephanelik çıktı

Çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı olduğu iddia edilen Sedat Şahin'in kayınvalidesi Gülçin Erkerman'ın kolundan yaralanmasıyla sonuçlanan Beykoz'daki villasına yönelik silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 'Sarallar Grubu' üyesi 11 kişiden lav silahının yanısıra, kaleşnikoflar, el bombaları, tabancalar, pompalı tüfekler bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Sedat Şahin'in Beykoz'daki villasına düzenlenen silahlı saldırıyı 'Sarallar' olarak bilinen grubun yaptığı belirlendi. Saldırıyla ilgili düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 11 şüpheli 'Suç örgütü kurma, yönetme ve üye olma', 'Adam öldürmeye teşebbüs' ve 'Ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

LAV SİLAHI İLE SALDIRI PLANLANIYORDU

Emniyet, detaylı fiziki ve teknik takip sonucunda 'Sarallar' olarak bilinen grubun, Sedat Şahin'e yönelik yeni bir eylem hazırlığı içerisinde olduklarını ve keşif yaptıklarını tespit etti. Şüphelilere yapılan operasyonda 1 lav silahı, 2 kaleşnikof tüfek ve 382 mermi, 2 el bombası, 3'ü Glock toplam 4 tabanca, şarjör ile mermi, 3 pompalı tüfek ele geçirildi. (İSTANBUL/DHA)