Wikileaks'ten 'Erdoğan'dan yardım isteyen' vatandaş çıktı!

Wikileaks'in, Ak Parti ile ilgili olarak yayınlayacağını açıkladığı 294 bin 548 e-mail ve yazışmalarının ilk bölümünde bir vatandaşın Erdoğan'a mektubu yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir kaç gündür Türkiye ve Ak Parti ile ilgili mailler açıklayacağını duyuran Wikileaks 'yoğun siber saldırı'ya uğradığını açıkladı. Ancak bazı belgelerin yine de açıklandığı belirtiliyor. Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan haberde bu belgelerden birinin de başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Parti kurmaylarına yazılmış çarpıcı bir mail olduğu belirtildi.

"Başbakanım benim kızımın ve ailemin Mısırlı Esma kadar değeri yok mu" başlığıyla yazılan mektupta, M.K. isimli bir vatandaş yoksul ve çok zor durumda olduklarını belirterek Erdoğan'dan yardım istiyor. 21 Ağustos 2013 tarihli mailde Erdoğan'ın Mısır'daki Sisi darbesi sırasında öldürülen Esma'ya canlı yayında ağlaması hatırlatılarak, "Ben ve ailem, sizin yapmış olduğunuz yanlış uygulamalar sebebiyle 14 yıldır kendi vatanımız da Mısırlı Esma'dan daha kötü durumlara düştük. Keşke ölseydik" ifadeleri kullanılarak şunlar yazılıyor:

"Defalarca defalarca yazdım fakat sorunlarıma duyarsız kaldınız. Kızınıza bahsetmiş olduğunuz 'dünya gelip geçici hepimiz faniyiz bir gün ecel çatıp geldiğinde hepimiz öleceğiz...'

Hepimize gelen ecel size de gelecek bu dünyada ulaşılmazsınız fakat öbür dünyada Allah sizi karşıma çıkaracak ve hakkımı sizden isteyeceğim.

Yaradanım ne ile gelirsen gel kul hakkı ile gelme demiyor mu? Ben ve ailem çöplükten ekmek toplarken sen neredeydin başbakanım ben ve ailem size oy verdiğimizde hakkımızı savunacağını düşündüğümüzde sen hakkımı savunmadın başbakanım ben bu dünyada size sesimi duyurmak için herkese yazacağım yılmadan sürekli yazacağım 14 yıl bana ve aileme kılınızı kıpırdatmadınız isteseydiniz her şeyi yapabilirdiniz. Sizden kanunsuz bir şey istemediğimi siz de bilmektesiniz. Sn başbakanım benim kızımın benim oğlumun bir Mısırlı Esma kadar değeri yok mu?

M.K."