Ramazan'da sigara içene yumruk!

Çalıştığı mağazanın önünde sigara içerken, yanına gelen bir kişi tarafından atılan yumrukla bir anda yere yığılan çalışanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fatih'te bir giyim mağazasında çalışan Gökay Ç., mağazanın önünde sigara içerken yanına yaklaşan Ufuk T. tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Aldığı darbe ile bir anda kendinden geçen Gökay Ç., yere yığılırken bilincinin kapalı olduğu görüldü.

Habertürk gazetesinden Müslüm Sarıyar'ın haberine göre, sosyal medyada yankı bulan görüntülerde yediği yumrukla beyin travması geçiren Gökay Ç., kaldırıldığı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavinin ardından taburcu edildi.

'SALDIRGAN SPOR SALONU SAHİBİ'

Görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak duyulmasını sağlayan kişi ise verdiği bilgide, yumruklu saldırıyı düzenleyen kişinin giyim mağazasının yakınlarındaki bir spor salonunun sahibi olduğunu ileri sürdü. İddiaya göre, spor salonunun sahibi, Ramazan'da sokak ortasında sigara içtiği gerekçesiyle mağaza çalışanına yumruk atarak bilincinin kaybolmasına neden oldu.

Söz konusu tanık, yumruklu saldırıyı düzenleyen spor salonu sahibinin, karakoldaki işlemlerinin ardından bir gün nezarethanede kaldıktan sonra serbest bırakıldığını ifade etti.

Görenlerin dehşete kapıldığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.