Gülten Kaya 'İtibar etmeyin' demişti: Şirketten Ahmet Kaya açıklaması

Başrollerini Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler'in paylaştığı 'Ahmet'in Türküsü' filmiyle ilgili yapım şirketinden yeni bir açıklama yapıldı: "Önümüzde engel kalmadı."

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Ahmet Kaya'nın Türkiye'ye dönüş hikayesini anlatacak olan "Ahmet'in Türküsü" filminin yapımcılığını üstlenen Erbay Medya, film ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, daha önce filmin 1 Mart'ta vizyona gireceğinin açıklanmasının ardından, filme destek vermeyeceklerini açıklamıştı. 

'YASAL SÜREÇ LEHİMİZE TAMAMLANDI, ÖNÜMÜZDE HİÇBİR ENGEL KALMAMIŞTIR'

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 1 Mart'ta vizyona girmesi beklenen filmin yapım şirketi Erbay Medya, vizyon konusunda önlerinde bir engel olmadığını belirtti.

Erbay Medya'dan yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde: 

"Müzik dünyasının unutulmaz ismi Ahmet Kaya’nın hikâyesini farklı bir pencereden anlattığımız ve heyecan duyduğumuz 'Ahmet’in Türküsü' filmi hakkında son günlerde çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberler bizleri çok üzmüştür. Filmimiz hakkında daha önce başlatılan yasal süreç lehimize sonuçlanarak kesin kararla tamamlanmış olup filmin vizyona girmesiyle ilgili önünde hiçbir engel kalmamıştır. Duayen isim Ahmet Kaya’yı çok özel anılarla anlattığımız ve sevenleriyle buluşturmak istediğimiz filmimiz 1 Mart Cuma günü tüm sinemalarda vizyona girecektir"

 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)