Gülben Ergen: Kamera kayıtlarıyla size cevabınızı vereceğim

Şarkıcı Gülben Ergen, kendisini bankada olay çıkarmakla suçlayan kişiye yanıt verdi. Ergen, ""Kamera kayıtlarından birlikte izleyeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gülben Ergen, kendisini bir bankanın camlarını yumruklayarak çalışanları tehdit etmekle suçlayan takipçisinin mesajını paylaşarak tepki gösterdi. Ergen, "Bu mesajınızı bankanın adı ve kamera kayıtlarıyla belgeleyip size cevabınızı vereceğim" ifadelerini kullandı. 

Instagram’da Gülben Ergen’i bir bankada olay çıkarmakla suçlayan bir kullanıcı, Ergen’in bir paylaşımına “Senin konserine gidip sana prim yaptıran bu millet acaba bugün mesai dışında bir bankanın camlarını yumruklayarak ‘Ben Gülben Ergen’im, bu bankanın sahiplerini tanıyorum’ diyerek saygısızlık ve tehdit ettiğini biliyor mu acaba? Sen kimsin ya, hadsiz kadın” yorumunu yaptı. 

Paylaşımına yapılan yorumu kendi sayfasında yayınlayan Ergen ise kullanıcıya, “Bu mesajınızı bankanın adı ve kamera kayıtlarıyla belgeleyip size cevabınızı vereceğim. Bana değil herhangi bir müşterinize yapılan bu saygısızlığa nezaketle nasıl bir uyumla yaklaştığımı kamera kayıtlarından birlikte izleyeceğiz” diye cevap verdi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)