Guillermo del Toro’nun yönettiği 'Pinokyo' animasyonundan ilk fragman

Guillermo del Toro’nun yönettiği "Pinokyo" filminden ilk fragman geldi. Netflix'te yayınlanacak olan filmde ikonik karakter müzikal bir macerada yeniden izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar ödüllü yönetmen, senarist ve yapımcı Guillermo del Toro'nun hazırladığı "Pinokyo" animasyonundan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Klasikleşmiş masalın yeniden anlatacağı film, Aralık 2022'de Netflix Türkiye'de izleyicilerle buluşacak. 

Kukla ustası Geppetto tarafından yaratılan parmak çocuğun gerçek bir insan olma yolunda macerasını konu edinecek olan yapım, stop-motion tekniğinde ve müzikal olarak ekranlara gelecek. Filmde yer alan kuklalar ise Mackinnon and Saunders (Corpse Bride) tarafından hazırlandı.

Filmin seslendirme kadrosunda Cricket rolünde Ewan McGregor, Geppetto rolünde David Bradley, Pinokyo rolünde Gregory Mann yer alıyor. Kadroda yer alan diğer isimler arasında ise Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz ve Tilda Swinton bulunuyor.