Grand Korçi köşe yazılarıyla Gazete Duvar'da

Yemek ve içki kültürüne ilişkin yazılarıyla tanınan Grand Korçi, Gazete Duvar okurları için kaldığı yerden yazmaya devam ediyor. Korçi'nin yeni yazısı bu gece yayına girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yemek ve içki kültürüne dair çalışmalarıyla tanınan Grand Korçi, Gazete Duvar okurları için yazmaya kaldığı yerden devam ediyor. Korçi'nin yeni yazısı bu gece yayınlanacak.

 

Grand Korçi İstanbul’da dünyaya geldi, haliyle birtakım okullarda okudu ve kimya mühendisi oldu. Akademiden kopmamak ve askerlik vecibesini ertelemek için iki ayrı yüksek lisans yaparak bir süre hem mühendislik yaptı hem de keyif çattı. O dönemlerde fotoğraf ve sinemaya olan ilgisi nedeniyle mühendisliği bıraktı ama bu alanlarda tutunamayarak eğitimini aldığı mesleğine geri döndü. Haliyle birtakım işlerde çalıştı. Alkollü içki sektörüne yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar sırasında ve sonrasında alkolün üretimi, kültürü ve tarihine yönelik ilgisi giderek arttı. Hobileri arasında golf, modern dans, yoga hiçbir zaman yer almadı ancak ‘’kişisel gelişim yolculuğunu’’ bir çilingir müdavimi olarak sürdürüyor. Halihazırda bu çilingirlerde yeşerip hayata geçen işlerine cilingirsohbetleri.com adresinde yer veriyor. (HABER MERKEZİ)