George R.R. Martin: Umarım 'House of the Dragon', Yüzüklerin Efendisi'ni geçer

George R.R. Martin, 'House of the Dragon'ın 'Lord of the Rings: The Rings of Power'ı geçmesini istediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - George R.R. Martin, yaklaşık iki yıl önce final yapan Game of Thrones (Taht Oyunları) serisinin 300 yıl öncesini anlatan "House of the Dragon" dizisinin Yüzüklerin Efendisi dizisi "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"ni geçmesini umduğunu açıkladı. Santa Fe Edebiyat Festivali'nde The Independent'a konuşan Martin, "Tarihler açıklanır açıklanmaz, ''Güç Yüzükleri'ne karşı 'House of Dragon', bu savaşı kim kazanacak?' başlıklı birçok makale okudum. Bunu neden her zaman yapmak zorunda olduklarını bilmiyorum" dedi. 

'UMARIM BİZ DAHA BAŞARILI OLURUZ'

İzleyicilerin fantastik projeler izleyeceği için heyecanlı olduğunu belirten Martin, şu ifadeleri kullandı:

"Tarihler açıklandığı anda ‘Ah, fantezi üstünlüğü için savaş. The Rings of Power’a karşı House of the Dragon! Kim kazanacak?’ başlıklı birçok makale okudum. Neden hep bunu yapmak zorundalar bilmiyorum. Umarım her iki dizi de başarılı olur. Yeterince rekabetçiyim. Umarım daha başarılı oluruz. Diyelim ki altı tane Emmy kazandılar, ki umarım kazanırlar, umarım biz de yedi tane kazanırız. Ama yine de, bu tür rekabetler fantezi türü için iyidir. Fanteziyi seviyorum. Bilim kurguyu seviyorum. Bu türlerde televizyonlarda daha fazla program olsun istiyorum.”

"House of the Dragon", 21 Ağustos 2022'de HBO Max'te izleyicilerle buluşacak. The Lord of the Rings: The Rings of Power" da, 2 Eylül'de, Prime Video'da lansman yapacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)