George R.R. Martin, 'House of the Dragon’ın tüm bölümlerini izledi: Muhteşem bir iş

George R.R. Martin, son blog yazısında Game of Thrones devam dizisi "House of the Dragon"ın tüm bölümleri gördüğünü ve gördüklerinden memnun olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yazar George R.R. Martin, yaklaşan Game of Thrones devam dizisi "House of the Dragon"ın tüm bölümlerini izlediğini açıkladı. Yazar, yeni diziyi “muhteşem bir iş” olarak yorumladı.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, daha önce birkaç bölümün kaba hallerini izlediğini belirten George R.R. Martin, son blog yazısında tüm bölümleri gördüğünü ve gördüklerinden memnun olduğunu söyledi. Martin, "On bölümün hepsini şimdi gördüm (kaba kesimlerle de olsa) ve gördüklerimi sevdim. Ryan, Miguel, muhteşem oyuncu kadrosu ve ekibi harika işler çıkarmış. Karanlık, güçlü, içgüdüsel, rahatsız edici, çarpıcı, bazıları gerçekten şaşırtıcı aktörler tarafından hayata geçirilen karmaşık ve çok insani karakterlerle dolu. (Ayrıca FIRE & BLOOD tekrar NEW YORK TIMES en çok satanlar listesine girdi ve her hafta hızla yükseliyor. Diziyle ilgili olup olmadığını merak ediyorum.)" dedi. 

George RR Martin’in 'Ateş ve Kan' (Fire & Blood) adlı kitabından uyarlanan HBO dizisinin senaryosu Ryan Condal ve Miguel Sapochnik imzası taşıyor. Targaryen hanedanlığına odaklanan dizinin oyuncu kadrosunda Paddy Considine, Emma D’Arcy, Matt Smith, Olivia Cooke, Eve Best ve Rhys Ifans yer alıyor.