George R.R. Martin: 'House of the Dragon’ın en az 4 sezon devam etmesi gerekiyor

George R.R. Martin, 'House of the Dragon' dizisinin Ejderhaların Dansı olarak adlandırılan Targaryen iç savaşının hakkını verebilmesi için en az 40 bölüm sürmesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Game of Thrones serisinin yazarı George R.R. Martin, 'House of the Dragon'un sekizinci bölümünün yayınlanmasının ardından blogunda dizinin geleceği hakkında konuştu. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, dizinin “Lord of the Tides” adlı yayınlanan son bölümüne değinen Martin, yaratıcılar Ryan Condal ve Miguel Sapochnik'e, oyuncu kadrosuna ve ekibine yaptıkları iş için teşekkür etti. Senaryo yazarı Eileen Shim’e, yönetmen Geeta Patel’e ve oyuncu kadrosuna da teşekkür eden yazar, “…ve özellikle de Adının İlki Kral Viserys’i canlandırdığı Paddy Considine’a teşekkürler” diyerek, Considine’ı rolü için ayrıca tebrik etti. 

'PADDY CONSIDINE, EMMY'Yİ HAK EDİYOR'

Martin, blogunda konuyla ilgili olarak şöyle devam etti:

“Dizi için yarattığı karakter (Ryan, Sara ve Ti ve diğer yazarlarımızla birlikte), Ateş ve Kan’daki kendi versiyonumdan çok daha güçlü, trajik ve tamamen ete kemiğe bürünmüş. Geri dönüp o bölümleri yırtıp atmaya ve saltanatının tüm tarihini yeniden yazmaya yarı yarıya istekliyim. Paddy sadece bu bölüm için bile Emmy’yi hak ediyor. Bir tane alamazsa, oldukça adaletsiz olacak.”

.

'DİZİNİN 40 BÖLÜM SÜRMESİ GEREKİYOR'

Eskiden dizilerin bir sezonda çok daha fazla bölüme sahip olduğunu belirten Martin, George R.R. Martin, bölüm sayısının giderek azaldığını açıkladı. Martin, Targaryen hanedanlığının tüm Westeros'a yayılan iç savaşının -kullanılan ismiyle Ejderhaların Dansı- dizide hakkının verilebilmesi için her biri 10 bölümden oluşan en az 4 sezon olması gerektiğini söyledi.