'Geçmişten Günümüze Tabelalar Sergisi' Ankara Rahmi M. Koç Müzesi’nde

Türkiye’nin tabela tarihi, Gösteri'r' Geçmişten Günümüze Tabelalar Sergisi ile 19 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara Rahmi M. Koç Müzesi’nde meraklılarını bekliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2000 yılından bu yana sektörü temsil eden Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED), bir ilki gerçekleştirerek Gösteri'r' Geçmişten Günümüze Tabelalar Sergisi ile geçmiş ve günümüz arasında bağ kurarak; tarihi, ekonomiyi ve sosyolojiyi tabelalar ile bir araya getirerek gözler önüne seriyor. Türkiye’nin tabela tarihi, 19 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara Rahmi M. Koç Müzesi’nde meraklılarını bekliyor.

ARED, sergiyle birlikte tabelaların aslında sanılandan çok daha fazla şeyi ‘gösterdiğini’ vurguluyor. Ziyaretçiler, bir tabelaya bakarken sadece yazıları ve sembolleri değil; zamanın estetik kaygılarını, eğitim düzeyini, ekonomisini, kültürünü ve daha pek çok şeyi birden görebilecekler.

ARED’in çabalarıyla oluşturulan sergi hem geçmişe bir saygı duruşu hem gençlere yeni bir bakış açısı hem de tabelaların ardındakileri gösteren bir ayna olacak.