Galatasaray'ın yıldızı hayalindeki takımı açıkladı

Torreira, ülkesine verdiği röportajda ailesine yakın olmayı özlediğini ve Boca Juniors forması giymenin hayalini kurduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray’ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, hayalindeki takımın Arjantin'in Arjantin’in köklü kulübü Boca Juniors olduğunu söyledi.

ESPN Uruguay'a kariyerine dair açıklamalar yapan 27 yaşındaki oyuncu en büyük hayallerinden birinin Arjantin ekibi Boca Juniors’un formasını giymek olduğunu ve kulübün başkanı Juan Roman Riquelme ile temasta olduğunu söyledi. 

Uzun yıllardır Avrupa'da olduğunu ve artık ailesine yakın olmak istediğini belirten Uruguaylı futbolcu, "Her şeyin doğru zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum, Güney Amerika'ya dönüşüm de yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıl Güney Amerika takımlarıyla görüşme gerçekleştirsem de Galatasaray'da olma zamanıydı. Şu anda bulunduğum kulübe, Galatasaray'a ve oradaki tüm insanlara minnettarım ve kulüple 2026 yılına dek sözleşmem var” dedi.

Daha önce Pescara, Sampdoria, Atletico Madrid, Fiorentina ve Arsenal'de forma giyen Torreira, daha önce sık sık magazin medyasında geçtiğimiz günlerde ayrıldığı oyuncu Devrim Özkan'la yaşadığı ilişki ile geliyordu. (SPOR SERVİSİ)