Galatasaray'ın yıldız isminden ayrılık mesajı

Galatasaray'da tecrübeli futbolcu Juan Mata sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrıldı. Mata, sosyal medyada veda mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'da sezon başında kadrosuna kattığı ve sözleşmesi sona eren İspanyol futbolcu Juan Mata, veda mesajı yayımladı.

Juan Mata, sosyal medya hesabından yayımladığı veda mesajında, "Bittiği için üzgün değil, yaşandığı için mutluyum. Galatasaray ailesinin bir parçası olduğum için hayatım boyunca gurur duyacağım." ifadelerini kullandı. Mesajında Galatasaray taraftarı, kulüp ile takım arkadaşları için ayrı başlıklar açan 35 yaşındaki futbolcu, "Teşekkür ederim Türkiye. Teşekkür ederim Galatasaray ailesi. Şampiyon cim bom bom. Her zaman sizden biri olacağım." şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray da kulüple sözleşmesi biten Juan Mata için veda mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğun emek ve katkılardan dolayı teşekkürler Mata. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz Profesör." denildi.

Juan Mata, Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı Galatasaray'da forma giydiği 18 maçta 3 gol attı. (HABER MERKEZİ)