Galatasaray’da Hakim Ziyech ve iki genç futbolcuya yol göründü

Galatasaray'da Chelsea'den kiralanan ve uzak mesafeden attığı gollerle dikkat çeken Hakim Ziyech ile Kazımcan ve Halil'in ara transfer döneminde takımdan gönderilebileceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray’ın sezon başı Chelsea’den bedelsiz kiralık olarak renklerine bağladığı Faslı futbolcu Hakim Ziyech'e yol göründü.

DHA'nın aktardığına göre Galatasaray’da ara transferde takımdan ayrılacak ilk isim Ziyech olabilir.

Sezon başında takıma katılan ancak beklenenen performansı veremeyen 30 yaşındaki Faslı oyuncu Hakim Ziyech ile devre arasında yolların ayrılacağı öğrenildi. Ziyech, bu sezon Sarı-kırmızılı formayla 14 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergilemiş, ülkesinin Afrika Uluslar Kupası'ndaki kadrosuna da çağrılmıştı.

GALATASARAY’IN GÖZÜ GRONBAEK'TE 

Galatasaray sezon başı Tottenham’dan kiraladığı 27 yaşındaki Fransız orta saha Tanguy Ndombele'nin yerine arayışlarını da sürdürüyor. Kulübün gündemindeki en önemli isim ise Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek. 2027’ye kadar sözleşmesi devam eden orta saha için Galatasaray, devre arasında girişimde bulunmak istiyor. 22 yaşındaki orta saha, bu sezon 46 karşılaşmada forma giydi, 16 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 

KAZIMCAN VE HALİL DE KİRALIK GİDEBİLİR

Galatasaray’ın 20 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş ile Halil Dervişoğlu da devre arasında kiralık olarak takımdan gidebilir. Kazımcan Karataş ve Halil Dervişoğlu’nun beklenen performansı verememeleri sebebiyle kiralanacağı konuşuluyor. (HABER MERKEZİ)