Galatasaray sorusu Manchester United'lıları kızdırdı

Galatasaray ile karşılaşacak Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag'a "Bu maç sizin için çok önemli. Görmek isteyeceğimiz bir kriz" şeklinde soru sorulmasına taraftarlar tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray ile Manchester United RAMS Park'ta 20.45'te karşı karşıya gelecek. Galatasaray maçı kazanması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek, United'ın ise gruptan çıkma şansı kalmayacak.

Galatasaray-Manchester United maçı öncesi Kırmızı Şeytanlar'ın Hollandalı Menajeri Erik ten Hag, TNT Sports'a açıklamalarda bulundu. Erik ten Hag'a "Her hafta sizin için çok önemli ama bu maç sizin için sezonun nereye gideceği açısından çok önemli. Bizim için dışarıdan görmek istediğimiz bir kriz" şeklinde bir soru yöneltildi. Bu soruya tepki gösteren Erik ten Hag ise "Hoşunuza mı gidiyor?" diye cevap verdi. Muhabir ise Erik ten Hag'a "Sanırım, evet" cevabını verdi. 

Manchester United taraftarları TNT Sports muhabirine tepki gösterirken Erik ten Hag'ı ise verdiği cevaptan dolayı destekledi.

Taraftarlar sosyal medyadan, "Gazeteciler gerçekten ilk günden itibaren onun üzerine yürüyebileceklerini düşünüyorlar", "İnanılmaz bir yorum... Geri cevap verdiği için Erik'e aferin", "Bu gerçekten kötü, profesyonel olmayan bir röportaj ve Erik ten Hag onu kesinlikle parçalamış" şeklinde yorumlarda bulundular. (HABER MERKEZİ)