Galatasaray'dan peş peşe transfer açıklamaları: Icardi, Yusuf Demir, Jensen, Rashica...

Galatasaray; Mauro Icardi, Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen ve Rashica'nın transferi için oyuncular ve kulüpleriyle görüşmelere başladığını duyurdu.

Galatasaray'ın Mauro Icardi ile görüşmelere başladığını açıklamasının ardından taraftarlar havalimanında toplantı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray, Fransa'nın Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen forvet oyuncusu Mauro Icardi'yle transfer görüşmelerine başladığını açıkladı. 

Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bildirimde "Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Galatasaray'ın Twitter hesabından Icardi'nin uçakta olduğu ve üçlü çektirdiği görüntüler "Transfer görüşmelerine başladığımız Mauro Icardi, taraftarımızla buluşmadan önce üçlü provası yapıyor!" notuyla paylaşıldı.

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan da çok sayıda taraftarın Atatürk Havalimanı'nda beklediği fotoğrafları paylaştı. UltrAslan'ın paylaşımında "Taraftarlarımız Yeşilköy - Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminalinde Mauro Icardi’yi karşılamak için hazır!" ifadelerini yer verildi. 

Galatasaray, Icardi'nin ardından Avusturya'nın Rapid Wien kulübünde forma giyen Yusuf Demir'le de görüşmelere başladığını açıkladı:

"Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü SK Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Galatasaray üçüncü transfer açıklamasını da "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleriyle yaptı.

Galatasaray, İngiltere'nin Norwich City ekibinden Milot Rashica'nın kiralanması için de görüşmelere başladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın kulübümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi. (HABER MERKEZİ)