Fuat Ergin ve Sagopa Kajmer arasında küfürlü kavga

Hiphop dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer ve Fuat Ergin sosyal medya üzerinden sinkaflı küfürlerle kavga etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hiphop dünyasının önemli isimlerinden Fuat Ergin, 4 yıl önce 'Rast Gele Kazara' adlı şarkısını yayınladı. Bir dönem isimleri birlikte anılan fakat sonrasında arkadaşlarını sonlandıran Sagopa Kajmer, Ergin'in şarkısının klibini sinkaflı küfürlerle paylaştı.

'BEN VE CEZA İLE KENDİNİ KIYASLAMA'

Sagopa Kajmer paylaşımında, "Ben ve @ceza_ed ile kendini kıyaslama bu 1. Osmanlıca sözlükler karıştırıp söz yazma bu 2. Ayrıca bana ne mikrofon aldın ne de müzik programı aldın bu 3. Bir de; şu s...k şarkını dinle" dedi. 

'SÖZ VE MÜZİK HIRSIZI SENSİN'

Fuat Ergin, sanatçıya sosyal medya hesabından sinkaflı küfürlerle yanıt verdi. Ergin paylaşımında, "S...k senin tarikat t..ğı yalamış kariyerindir. Asıl sana söylenecek sözleri bana atıp g..nü kurtarmaya çalışma sözlük ve müzik hırsızı da sensin. Beni arayıp şarkılarını dinlettiğini daha anlatmadım. Bildiğin her şeyi benden gördün. İlk nağmeleri de ben yaptım. Kötü kopya" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)