Feyyaz Yiğit, 'Ölümlü Dünya' setini anlattı: Bütün motivasyonum Mehmet abiyi güldürmek

Oyuncu Feyyaz Yiğit, "Ölümlü Dünya" setindeki en büyük motivasyonunu anlattı. Yiğit, "Mehmet abi o kadar güzel gülüyor ki, onunla beraber oynarken ‘Bir şey yapayım da Mehmet abi gülsün' diyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Ölümlü Dünya" film serisinde Serbest karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit, set anılarını paylaştı. Oyuncu, setteki en büyük motivasyonun filmde İlhami’yi canlandıran Mehmet Özgür’ü güldürmek olduğunu söyledi.

Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuşan Feyyaz Yiğit, "Benim bütün motivasyonum Mehmet abiyi güldürmek oluyor. Çünkü Mehmet abi o kadar güzel gülüyor ki, ben onunla beraber oynarken ‘Bir şey yapayım da Mehmet abi gülsün, eğlensin' diyorum, ben o eğlencenin peşinde oluyorum. Bana karşı daha dalağı düşük galiba biraz… Ben de bunu suistimal ediyorum beraber çalışırken. Çünkü çok hoşuma gidiyor. Mehmet abi ile birlikte olduğum her saniye hatıramda çok eğlenceli anlar…" ifadelerini kullandı. 

"Ölümlü Dünya 2" filmi, vizyondaki üçüncü haftasında 1 milyon 338 bin 726 gişe ve 170 milyon 738 bin 200 TL hasılat elde etti.