Fenerbahçe'nin iki maçına virüs engeli

Fenerbahçe'nin çarşamba günü Real Madrid'le yapacağı Euroleague maçı ve 2 Ocak'taki Büyükçekmece Basketbol maçı, rakip takımlardaki korona vakaları sebebiyle ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında 29 Aralık Çarşamba günü oynanması planlanan Fenerbahçe Beko-Real Madrid maçı, konuk ekipteki Covid-19 vakaları sebebiyle ertelendi.

Avrupa Ligi'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, talebin Real Madrid tarafından geldiği ve kabul edildiği bildirildi.

Real Madrid'de geçen hafta Anthony Randolph, Guerschon Yabusele, Juan Nunez, Adam Hanga, Fabien Causeur ve Vincent Poirier Covid-19'a yakalanmıştı. Ayrıca başantrenör Pablo Laso ile Thomas Heurtel'in testi de 2 hafta önce pozitif çıkmıştı. Takımda son olarak Sergio Llull ile Jeffery Taylor da virüse yakalandı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Real Madrid'in maça çıkabilecek oyuncu sayısının sekizin altına düşmesi nedeniyle ertelendiği belirtildi. Maçın oynanacağı yeni tarih EuroLeague yönetimi tarafından belirlenecek. Kulüp, maç için bilet satın alan taraftarlara ücretleri iade edecek ve bir sonraki maç için rezerve edilecek.

LİG MAÇI DA İPTAL

Ayrıca Fenerbahç'nin 2 Ocak tarihinde oynanması planlanan Büyükçekmece Basketbol maçı da rakibin en az 6 sporcusu için karantinaya alındığı için ileri bir tarihe ertelendi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"2 Ocak tarihinde oynanması planlanan Büyükçekmece Basketbol maçımız, rakibimizin en az 6 sporcusu için karantina uygulaması başlatılmış olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Büyükçekmece Basketbol ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz."

(HABER MERKEZİ)