Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısı: Aziz Yıldırım da katıldı

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı. Toplantıya katılan eski başkan Aziz Yıldırım da divan kurulu başkanlığı için oy kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Divan kurulu başkanının da seçileceği genel kurula kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat, kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Sadettin Saran, Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve YDK üyeleri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Başkan Koç, adaylara şans diledi. Demokratik bir yarış süreci yaşandığını vurgulayan Koç, "Seçim sürecinde tesislerimiz kullanıldı. İletişim kanalları ve televizyonumuz kullanıldı. Camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek Divan Kurulu başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. 2 sene çok hızlı geçti. Normalde 3 sene ancak pandemiden dolayı seçimleri yapamamıştık. En zor günlerde üstün Fenerbahçelilik ruhuyla bizlerle uyum içinde çalıştılar, bizlere destek oldular. Size şahsım, yönetim kurulum ve camiamız adına teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Başkan Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a plaket takdiminde bulundu. Ardından Dündar ve ekibiyle hatıra fotoğrafı çekildi. Dündar'ın kısa süreli veda konuşmasının ardından divan üyeleri uzun süre Dündar'ı ayakta alkışladı.

AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI

Tekneyle alan gelen Aziz Yıldırım'ın yanında, eski yöneticileri de yer aldı. İlgiyle karşılanan Yıldırım, oyunu kullanmak için üyelik kartını aldıktan sonra oy kullanma işlemine geçti. 2018 yılından beri ilk kez Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılan Aziz Yıldırım oyunu kullandı.

Yıldırım, daha sonra başkan adaylarından Nihat Tokat ile ayak üstü kısa süreli bir konuşma gerçekleştirdi. Eski başkan Yıldırım, Nihat Tokat'a, seçim sürecinde Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağı yönündeki ifadelerine tepki gösterdi. Yıldırım, "Benim adıma orada burada barıştıracağım gibi konuşmayın. Camiayı ben bilmem. Sen bilmediğin konularda teklif yapma. Ben sizi tanımıyorum, çıkıyorsun onunla onu barıştırırım, bununla bunu. Ayıp şeyler" ifadesini kullandı

(SPOR SERVİSİ)