Fenerbahçe, Sebastian Szymanski transferini resmen duyurdu

Fenerbahçe, 24 yaşındaki Polonyalı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, geçen sezon kiralık olarak Hollanda ekibi Feyenoord'da oynayan Sebastian Szymanski'yi 4 renklerine bağladığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Polonya milli takımında da oynayan Szymanski, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende sözleşme imzaladı.

Mutlu ve gururlu olduğunu belirten 24 yaşındaki oyuncu, “Burada, Fenerbahçe’de olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, buranın bir parçası oldum ve bunun gururunu yaşıyorum. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum. Fenerbahçe taraftarı ile stadımızda tanışmak için sabırsızlanıyorum. Onlara şunu söylemek istiyorum: Haydi hep beraber güzel bir sezon yaşayalım.” diye konuştu.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada ise Dinamo Moskova'ya toplam transfer bedeli olan 9 milyon 750 bin avronun (euro) 4 yıl içinde eşit taksitlerle ödeneceği ifade edildi.

 Sebastian Szymanski, geçen sezon Feyenoord'da kiralık olarak forma giydi, 40 maçta 10 gol attı. (HABER MERKEZİ)