Fenerbahçe 32 yıl sonra iki maçta da yenildi, Jesus basın toplantısına katılmayı reddetti

Şampiyon Galatasaray'a 3-0 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jesus, maçın ardından basın toplantısına katılmadan stadı terk etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ligin son derbisinde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup den şampiyon Galatasaray, Süper Lig'deki son 5 maçından galibiyetle ayrılmış oldu.

Sarı-kırmızılı takım, ligin 32. haftasında Beşiktaş'a mağlup olduktan sonra oynadığı maçlarda Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe'yi mağlup etti.

32 SEZON SONRA

Galatasaray, Süper Lig'de 32 sezon sonra Fenerbahçe'yi iki maçta da mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılı takım, ligde en son 1990-1991 sezonunda rakibini iki karşılaşmada yenmişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, sezonun son derbisinin ardından basın toplantısına katılmayı reddetti. Jesus hiçbir açıklama yapmadan stattan ayrıldı.

ICARDİ 22'YE ULAŞTI

Galatasaray, Süper Lig'de sahasındaki son 17 maçta rakiplerine mağlup olmadı.

Bu sezon ligde Nef Stadı'ndaki tek yenilgisini 2. haftadaki Bitexen Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılı takım, daha sonra rakiplerini konuk ettiği 17 maçta 15 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde attığı golle bu sezon ligdeki gol sayısını 22'ye çıkardı.

Arjantinli futbolcu, 2007-2008 sezonundan beri Galatasaray formasıyla ilk 11'de üst üste çıktığı 8 lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.

(HABER MERKEZİ)