Fatih'te denetimden kaçan taksicinin ehliyetine 2081 yılına kadar el konulmuş

Fatih'te taksicilere yönelik denetim yapıldı. Denetimler sırasında 5 taksi trafikten men edilirken, ehliyetine 2081 yılına kadar el konulan bir sürücü de taksi kullanırken yakalandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Fatih'te taksilere yönelik denetim yaptı. Denetim sırasında kısa mesafe yolcu almayan, yolcu seçen ve taksimetre açmayan sürücülere ceza yazıldı. Denetimler sırasında emniyet kemeri takmayan yolculara da ceza yazıldı. Denetimde 40 bin liralık ceza kesilirken 5 otomobil trafikten men edildi. 

DUR İHTARINA UYMAYAN TAKSİCİNİN EHLİYETİNE 2081 YILINA KADAR EL KONULMUŞ

Polis ekiplerinin durdurmaya çalıştığı bir taksi sürücüsü denetim noktasından kaçmak istedi. Ekipler tarafından durdurulan taksinin sürücüsü Bayram T'nin ehliyetine 2081 yılına kadar el konulduğu öğrenildi. Bayram T'ye 'Ehliyetsiz araç kullanma', 'Dur ihtarına uymama' suçlarından 21 bin lira ceza kesildi. Bayram T'nin aracı da trafikten men edilerek otoparka çekildi. (HABER MERKEZİ)

'EVRAKLARIM EKSİK OLDUĞU İÇİN DURMADIM'

Sivil trafik polis ekiplerinin kontrol noktasında kaçmaya çalışan Bayram T, "Normal trafik vardı. Başka bir şey. Ama evraklarım eksik olduğu için. Sonra dur dedi durdum zaten" dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Fatih taksici