Fatih Terim, Yunanistan iddiasını doğruladı: Sabah Atina'ya gidiyorum

2 yıla yakın süredir takım çalıştırmayan Fatih Terim, Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçiyor. Terim yarın Atina'ya gidecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Fatih Terim'in, Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile sözleşme imzalayacak. Terim'in Panathinaikos ile 1,5 yıllık anlaşmaya varması bekleniyor.

İddialarla ilgili gazeteci Ertuğrul Özkök'e iddialarla ilgili konuşan Fatih Terim, “Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum” dedi.

Terim, Galatasaray'dan ayrıldığı 10 Ocak 2022'den beri herhangi bir takımda yer almıyordu. Tecrübeli teknik adamın ismi kamuoyunda son olarak, kendi adını taşıyan fon olayıyla gündeme gelmişti. 

BASKETBOL TAKIMINI DA ERGİN ATAMAN YÖNETİYOR

Komşunun köklü spor kulüplerinden biri olan Panathinaikos'ta basketbol takımının başında da Ergin Ataman bulunuyor. 

PANATHINAIKOS'UN DURUMU

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos, PAOK'un ardından ligde 15 maç sonunda 2. sırada yer alıyor. Takım ligde ve Avrupa'da son dönemde istikrarsız sonuçlar alıyordu. Takımın başında ise Haziran 2024'e aylarına kadar sözleşmesi olan Ivan Jovanovic bulunuyordu. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Panathinaikos'un Jovanović‘in sözleşmesini tek taraflı feshettiğini duyurdu.

Fatih Terim, Panathinaikos'un başına geçmesi durumunda ocak ayında 3 kez Olympiakos derbisine çıkacak. İlk 2 derbiyi Yunanistan Kupası için oynayacak Panathinaikos, ay sonunda Olympiakos ile ligde karşılaşacak. (SPOR SERVİSİ)