'Fallout'un Amazon Prime'da yayın tarihi belli oldu

Prime Video'da yayınlanacak Fallout dizisinin 2024'te yayınlanacağı ve Los Angeles'ta geçeceği duyuruldu. Diziden kısa bir fragman da Gamescom'da gösterildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son zamanlarda artan oyun uyarlamalarına bir yenisi daha eklenmiş popüler seri Fallout’tan uyarlanan dizinin Amazon Prime’da yayınlanacağı duyurulmuştu. 2022’nin sonlarına doğru da diziden ilk görsel gelmişti.

Amazon Prime’dan yapılan açıklamaya göre Fallout, 2024 yılında platformda yayınlanacak. Kesin yayın tarihinin ne zaman olacağı ise bilinmiyor. Ayrıca, dizinin ABD’nin Los Angeles şehrinde geçeceği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Gamescom sırasında da dizinin sürpriz bir teaser’ı da gösterildi. Kısa tanıtım fragmanı, henüz herkes için paylaşılmasa da etkinliğe katılanlardan gelen bazı bilgiler var. Buna göre videoda; ikonik güç zırhları, oyunlardan tanıdığımız barınaklar, Vertibird aracı gibi Fallout sevenlere tanıdık gelecek birçok kısım var.

Bir nükleer savaş sonrası ABD’de geçecek Fallout dizisinin yaratıcıları, Westworld’ün de arkasında olan Lisa Joy ve Jonathan Nolan. Dizinin kadrosunda Walton Goggins, Ella Purnell, Moises Arias, Aaron Moten, Xelia Mendes-Jones gibi isimler bulunuyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)