Fabrika Voleybol'un 32'nci okulu Bingöl'de açıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından voleybol sporcusu yetiştirmek için kurulan Fabrika Voleybol'un 32'nci okulu açıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından çocukların voleybol ile tanıştırılması ve lisanslı sporcu sayısının artırılması amacıyla kurulan Fabrika Voleybol'un 32'nci okulu, Bingöl'ün Solhan ilçesinde hizmete girdi.

TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, Solhan Spor Salonunda okulun açılışı için düzenlenen programda, ilçeden milli takım oyuncularının çıkacağına inandıklarını söyledi. Sporcuların çok sıkı şekilde çalışmalarına devam etmesi gerektiğini dile getiren Aslandaş, Fabrika Voleybol'un 32'nci okulunu ilçede açtıklarını belirtti.

'SOLHAN'DA SPOR BAŞARILARI GERÇEKLEŞECEK'

Solhan'ın voleybola verdiği değerle Türkiye'de ön plana çıktığını ifade eden Aslandaş, şöyle konuştu:

"Biz de Türkiye Voleybol Federasyonu olarak bu potansiyele en büyük desteği vermek için her türlü işbirliğine ve yardıma hazırız. Büyük avantajlarınızdan birisi voleybol aşığı olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz. Voleybol ile ilgili her sorunumuzda federasyonumuzun yanında yer alan bir devlet büyüğümüz. Bu nedenle bu işbirliği bünyesinde Bingöl'de, Solhan'da daha önemli spor projelerini, daha büyük spor salonlarını ve daha büyük spor başarılarını inşallah önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğimizi umuyorum."

Aslandaş, Fabrika Voleybol'un 7-13 yaş arası çocukların bedensel gelişimlerini spor antrenmanları üzerinden sağlayan bir proje olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Fabrika Voleybol'un 32'nci okulunun açılışı yapıldı. Çocuklar daha sonra spor salonunda ilk antrenmanı yaptı. Programa, Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, TVF temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı. (SPOR SERVİSİ)