Eylül Öztürk, Murat Ağırel'i paylaştı: Sona yaklaşıyoruz

Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı geldi. Fenomen isim hakkında çıkan haberlerle ilgili "Sona yaklaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dilan Polat ailesinin tutuklanmasının ardından 2019 yılında çekilen bir fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafta yer alan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Şüpheliler hakkında Sulh Ceza Hakimliği’nden yurt dışı çıkış yasağı talep edildi. Bu isimler arasında fenomen Eylül Öztürk ve eşi de yer aldı.

Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, İlayda Topal, İlke Alagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan ve Yavuz Selim Korkut gibi isimlere yurt dışı yasağı kondu.

'ŞU ANDA BANA GELDİKLERİ KESİNLEŞTİ'

Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan'ın 5 milyon dolarla ABD'ye gittiği ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia edilmişti. Hakkında çıkan son haberlerden sonra Öztürk, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Eylül Öztürk konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." (HABER MERKEZİ)