Evlilik teklifi için kız arkadaşını kaçırdı

Adam Rizk, ailesini ziyaret etmek için Lübnan'a giden kız arkadaşı Vanessa Moujalli'ye 'sürpriz' bir şekilde evlenme teklif etti. Sosyal medyada paylaşılan video, viral oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avustralya'nın Sidney kentinde yaşayan Adam Rizk, evlilik teklifi için kız arkadaşı Vanessa Moujalli'yi kaçırdı. Ailesini ziyaret etmek için Lübnan'a giden Moujalli, burada erkek arkadaşının 'sürprizi' ile karşılaştı.

TikTok'ta paylaşılan ve kısa sürede viral olan videoda kar maskeli kişilerin, ellerinde oyuncak silahlarla Moujalli'nin içerisinde olduğu arabayı yolun ortasında durdurduğu ve araçtakileri zorla dışarı çıkardığı görülüyor. Moujalli, gözleri bağlanıp başka bir araca bindirilirken evlilik teklifinden haberi olan teyze ve kardeş oradan uzaklaşıyor. Videoda Moujalli, "Hayır, lütfen. Onlarla gitmeyeceğim. Ne isterlerse vereceğimi söyledim" diyor. Gözleri hala bağlı halde araçtan çıkarılan Moujalli'nin ağladığı duyuluyor. Daha sonra göz bağı da çıkarılan Moujalli'nin 10 yıllık erkek arkadaşı Rizk, elinde büyük bir buket çiçekle evlenme teklifi ediyor.

'BİRBİRLERİNE HEP ŞAKA YAPARLAR, ONLARIN İLİŞKİSİ BÖYLE'

"Adam, Moujalli'yi korkutacak bir evlilik teklifi yapmak istediğine dair hep şaka yapardı" Rizk'in kardeşi Tahlia Rizk'in, "Birbirlerine hep şaka yaparlar. Onların ilişkisi böyle" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise 'sürpriz' evlenme teklifine tepki gösterdi. Bir kullanıcı, "Kadın mutluluktan değil, hayatı bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçtiği için ağlıyor" dedi. (DIŞ HABERLER)