Eskişehir: Annesini öldürüp, 3 komşusunu yaralayan çocuk aranıyor

Eskişehir'de annesini pompalı tüfekle öldürüp evdeki 3 komşu kadını yaraladığı iddia edilen 15 yaşındaki çocuk aranıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eskişehir'de İ.A. adlı çocuk (15), annesi Serap Bor'u (35) pompalı tüfekle öldürürken, 3 komşunu da yaralayıp otomobille kaçtı. Mobese ve güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alınırken, İ.A’nın yakalanması için çalışma başlatıldığı açıklandı. 

Tepebaşı ilçesine bağlı Fevziçakmak Mahallesi Ertorun Sokak'ta oturan Serap Bor, 1 yıl önce Erkan A. ile boşandı. Erkek çocukları İ.A. ise babasıyla Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Aşağıpiribeyli köyünde yaşamaya başladı. İddiaya göre, sabah saatlerinde otomobille Aşağıpiribeyli köyünden Fevziçakmak Mahallesi’ne gelen İ.A, yanında getirdiği pompalı tüfekle annesi Serap Bor’un yanı sıra ekmek yapmak için toplanan komşuları A.A. (60), D.Ç. (61), T.Ç’ye (50) ateş açtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Serap Bor’un hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan komşular ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan D.Ç'nin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

DHA'nın haberine göre, İ.A. ile çocuğu azmettirdiği öne sürülen babası Erkan A, olayın yaşandığı mahalledeki farklı sokaklarda pompalı tüfekle yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen baba ve oğlu, ifadeleri için emniyete götürüldü. (HABER MERKEZİ)