Eski polis memuru ve oğlu kadın cinayetinden adliyeye sevk edildi

Antep'te, boşanma aşamasında olduğu D.Y.'yi ateşli silahla öldüren Mehmet Yavuz ile oğlu, yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antep'te, Mehmet Yavuz ve aynı ismi taşıyan oğlu ile boşanmak üzere olduğu D.Y.'nin yaşadığı yere gitti. Mehmet Yavuz, yanındaki ateşli silahla D.Y.'yi öldürdü. 

DHA'nın haberine göre olay, 17 Kasım gecesi Merveşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Eski polis memuru olan Mehmet Yavuz ile beraberindeki oğlu Mehmet yavuz, boşanma aşamasında olduğu D.'Y.'nin yaşadığı siteye gitti. D.Y. ile Mehmet Yavuz arasında tartışma çıktı. Daha sonra Mehmet Yavuz, yanındaki ateşli silahla D.Y.'yi öldürüp kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, D.Y.'nin öldüğünü tespit etti. D.Y. toprağa verilirken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli baba ile oğlunu yakalayarak gözaltına aldı. Mehmet Yavuz ve oğlu emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. (HABER MERKEZİ)