Manisa'da boşandığı erkek tarafından vurulan Hülya Alkan vefat etti

Manisa'da Ali Alkan isimli erkek, 6 ay önce boşandığı Hülya Alkan'ı tüfekle ağır yaraladı. Fail daha sonra aynı silahla intihara teşebbüs etti. Hülya Alkan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Ali Alkan adlı erkek boşandığı Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vurdu. Ali Alkan aynı silahla intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan Hülya Alkan hayatını kaybederken Ali Alkan'ın da durumunun kritik olduğu belirtildi.

DHA'nın haberine göre, Yarhasanlar Mahallesi Avni Gemicioğlu Caddesi'nde Ali Alkan, yanındaki pompalı tüfekle (40) Hülya Alkan'ı (35) vurarak ağır yaraladı. Ali Alkan daha sonra aynı tüfekle kendisini de vurdu.

Yaralanan Hülya Alkan ve Ali Alkan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hülya Alkan, tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ali Alkan'ın sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. 

3 çocukları olduğu belirtilen Ali Alkan ile Hülya Alkan'ın, 6 önce boşandıkları ancak akraba oldukları için aynı soyadını taşıdıkları öğrenildi. (HABER MERKEZİ)