Eski nişanlısını rahatsız eden kişi uçurumdan atıldı

Konya'da eskiden nişanlı olduğu kişiyi rahatsız ettiği ileri sürülen Nurullah U. darp edildikten sonra atıldığı bir uçurumun dibinde ağır yaralı bulundu. Kadının kuzenleri gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'da ayrıldığı nişanlısının kuzenleri tarafından kaçırıldığı ve darp edilerek uçurumdan atıldığı iddia edilen kişi ağır yaralandı.

Merkez Selçuklu ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde polis ekipleri, bir kişinin gece saatlerinde evinden kaçırılarak darp edildiği ve uçurumdan atıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, dağlık alanda yaptıkları araştırma neticesinde Nurullah O'yu (29) ağır yaralı ve baygın halde buldu. Ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Nurullah O. yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, Nurullah O'nun kaçırıldığı aracın, eski nişanlısı S.U'nun kuzenleri Hüseyin U. (28) ile İlyas T'ye (28) ait olduğunu belirledi. İki şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların, Nurullah O'yu, kuzenleri S.U'yu ayrıldıktan sonra rahatsız etmeyi sürdürdükleri için kaçırdıklarını ve darp ettiklerini söyledikleri öğrenildi. İşlemlerinin ardından "nitelikli kasten yaralama", "nitelikli cinsel saldırı" ve "nitelikli yağma" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. (AA)