Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve gazeteci Emel Yıldırım vefat etti

CHP'de önceki dönem genel başkan yardımcısı olan gazeteci Emel Yıldırım, 62 yaşında vefat etti. Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir dönem İletişim, Tanıtım, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapan gazeteci Emel Yıldırım, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Yıldırım 62 yaşındaydı.

Birçok CHP’li siyasetçi ve gazeteci, Yıldırım'ın vefatının ardından taziye mesajı paylaştı. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter'da Yıldırım'la olan bir fotoğrafını paylaşarak "Önceki dönem Genel Başkan Yardımcımız, sevgili ablam Emel Yıldırım'ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Yıldırım'a Allah'tan rahmet, ailesine ve partimize başsağlığı diliyorum" dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır "Önceki dönem Genel Başkan Yardımcımız Emel Yıldırım’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Yıldırım'a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve örgütümüze sabır dilerim. Başımız sağ olsun" mesajını paylaştı.

Sanatçı Ferhat Tunç: "Güne üzücü bir ölüm haberiyle başlamak! Gazeteci Emel Yıldırım, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağolsun. Genç yaşta hakka yürüyen Emel Yıldırım'ın devri daim, yıldızlar yoldaşı olsun."

Gazeteci Fikret Bila: "Sevgili meslektaşımız Emel Yıldırım’ı genç yaşta kaybetmiş olmamıza inanamıyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine, basın camiasına başsağlığı ve sabır dilerim."

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke: "Önceki dönem Genel Başkan Yardımcımız Emel Yıldırım'ın erken ve ani vefatından dolayı çok üzgünüm. Tüm ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum."

(HABER MERKEZİ)

 

Etiketler emel yıldırım CHP