Esendere Gümrük Kapısı'ndaki kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı

Esendere Gümrük Kapısı'nda dün, Türkiye'ye giriş yapmak isteyen İranlılar ile gümrük görevlileri arasında çıkan kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Esendere Gümrük Kapısı'nda, gümrük muhafaza görevlileri ile ülkelerinden gelen İranlılar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaralananın olmadığı kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA'nın haberine göre, olay dün öğle saatlerinde Yüksekova ilçesinin İran sınırındaki Esendere beldesindeki gümrük kapısında meydana geldi. İddiaya göre İran'dan gelenlerin, gümrük kapısı geçişinde, eşyalarının fazla olması nedeniyle gümrük muhafaza memurları geçişlerine izin vermedi. Görevliler ile gelenler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgayı güvenlik güçleri ayırırken, bir kişinin cep telefonu ile kaydettiği kavga görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Yüksekova Cumhuriyet Savcılığı ise yaşanan kavgayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, her iki tarafın birbirinden şikayetçi olduğu belirtilirken, kavgada yaralanan olmadı. (HABER MERKEZİ)