Erkan Baş’ı beğenen Nevzat Aydın: Bana da burjuva demeseydiniz iyiydi

Yemek Sepeti kurucusu Aydın, TİP lideri Erkan Baş'ı övdü, 'Sen burjuvazi tarafındasın Erkan başkan burjuvazi karşısında" yorumuna ise "Bana da burjuva demeseydiniz iyiydi" yanıtı verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yemek Sepeti'nin kurucusu iş insanı Nevzat Aydın, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın konuşmasını dinlemekten büyük keyif aldığını söyledi. 

Habertürk yayınına katılıp 14 Mayıs'ta Erdoğan tarihinin en ağır yenilgisini alacak' diyen Baş'ın açıklamalarının ardından Twitter'dan paylaşım yapan Aydın, şu ifadeleri kullandı: "TİP Başkanı @erkbas yine döktürdü. Tabii ki çok temel farklılıklarımız var ama samimi ve coşkulu konuşmasını seyretmekten büyük keyif alıyorum."

Tweetine yapılan yorumları da yanıtlayan "Merak etme Nevzat Aydın, ilk başta işçileri şirketinde sendikalı yapmak için geleceğiz" tepkisine "Şirketim yok ama memnun olurdum. Başkaları gibi taşeron kullanmayarak o imkanı ben vermiştim çalışanlarıma zamanında" karşılığı verdi. 

"Erkan Baş'ın az önce bahsettiği 13 kişi 44 milyon kişiden daha fazla paraya sahipde ki 13 kişiden biri olabilirsin :)" yorumuna "İlk 13’e giremem tahminim ama evet benden çok haz etmiyordur" cevabı veren Nevzat Aydın, "Başkanım sen burjuvazi tarafındasın Erkan başkan burjuvazi karşısında :)" yazan bir kullanıcıya ise "Bana da burjuva demeseydiniz iyiydi" diye sitem etti. Aydın daha sonra şunları yazdı: "Burjuva sınıfı eşitlik ve özgürlüğü sadece kendisi için isteyen bir sınıf olmaktadır. Burjuva sınıfına dahil olan kişiler birbirlerinin özgürlüklerini kısıtlayabilmektedirler. Burjuva sınıfı özellikle işçi sınıfının haklarını istismar eden bir sosyal sınıf olmaktadır. Burjuva sınıfı ihlal ettiği haklar için sorgulanmak istemeyen ama başka sınıfların bu durumda cezalandırılmalarını dahi isteyen bir sınıf olarak ifade edilmektedir." (HABER MERKEZİ)