'Erdoğan'ın evini gözetledikleri' iddiasıyla tutuklanan İsrailli çift reklam yıldızı oluyor

Erdoğan'ın evini gözetleyerek casusluk yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan İsrailli çift, ünlü oyuncu Lior Raz ile bir sigorta şirketinin reklamında oynayacak. Raz, çifti cezaevinden kurtaracak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki konutunu gözetledikleri iddiasıyla geçen ay gözaltına alınıp serbest bırakılan İsrailli çift bir sigorta şirketinin reklamında oynayacak. Mordi ve Natalie Oknin'in, Netflix'in 'Fauda' isimli dizisinde rol alan İsrailli ünlü oyuncu Lior Raz ile reklamda oynayacağı belirtildi.

Lior Raz

İsrail medyasındaki haberlere göre, Bituach Yashir isimli sigorta şirketinin senaryosunda, çiftin Türkiye'de yaşadıklarından esinlenildi. Buna göre, gizli ajan ve özel kuvvetler mensubu gibi rolleriyle tanınan Raz, reklam filminde Oknin çiftini cezaevinden çıkarmaya çalışacak.

Kasım ayında Erdoğan'ın evini gözetleyerek casusluk yaptıkları iddiasıyla İstanbul'da gözaltına alınan çift, casus olmadıklarının anlaşılması sonrasında serbest bırakılmış ve İsrail'e dönmüştü. (DIŞ HABERLER)