Erdoğan'dan İnfantino'ya: Katar'da sen oynarsan ben de oynarım

Erdoğan BM Genel Kurulu için gittiği New York'ta, FIFA Başkanı Infantino'yla görüştü. Infantino'nun hediye ettiği Dünya Kupası topuna kafayla vuran Erdoğan, turnuva için Katar'a gideceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino'yla görüştü. 

FIFA Başkanı Infantino, ziyaretinde sadece 1 tane üretilen ve üzerinde Erdoğan'ın isminin yazılı olduğu, Katar'da yapılacak FIFA 2022 Dünya Kupası resmi topunu hediye etti.

AA7nın haberine göre topla kafayla vuruşu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Infantino'nun sorusu üzerine Dünya Kupası'nın oynanacağı Katar'a gideceğini söyledi.

Infantino'nun "Orada oynarsınız da" demesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl oynayacağız ki sen oynayacak mısın? Sen oynarsan ben de oynarım. Ona göre hazırlıklı geleyim" cevabını verdi.

Gianni Infantino'nun "Tabii ki, aynı takımdayız" yanıtı üzerine Erdoğan, "Temim de (Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani) oynayacak mı?" dedi. Infantino'nun bunun üzerine, "O tenis oynuyor ama o sorun değil" yanıtı verdi. (HABER MERKEZİ)