Erdoğan: Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası sunacağız

Asgari ücrete zam gelmesinin ardından memur maaşlarının da artırılacağı duyuruldu. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'de, Kurban Bayramı dolayısıyla teşkilatlarla bayramlaşma programı düzenlendi.

Siyasi partilerle gerçekleşen bayramlaşmanın ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Belgin Uygur ve Ömer İleri ile Ankara Milletvekili Fuat Oktay, AK Parti Genel Merkezi'nde partililerle bir araya geldi. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programa canlı bağlantıyla katılarak açıklamalarda bulundu.

 

'MUHALEFETE BAKTIĞIMIZDA SORUMLULUĞUMUZUN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ'

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle oldu:

"Türkiye olarak tahrik siyasetine de boyun eğmeyeceğiz. Buna izin verenler emellerine ulaşamayacak. Terör örgütleriyle ve İslam düşmanlarıyla kararlı mücadele edilinceye kadar tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyacağız.

Geride bırakacağımız en büyük mirasın tüm insanlığa kazandırdığınız eserler olduğunun şuuruna varıyoruz. Bayram günleri özellikle depremzedelerimizle dayanışmamızı göstermek için eşsiz fırsatlardır. Hep beraber bu fırsatı değerlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Yürekleri yanan kardeşlerimize yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Belediyelerimiz ve STK'larımızla depremzedelerimizin yanındayız. Bir sonraki bayramı afetzede kardeşlerimizin yeni yuvalarında geçirmesi için gece gündüz çalışıyoruz. 319 bin konutun inşasını 1 sene içinde bitirerek bu hedefimizi gerçekleştireceğiz.

Seçimlerin ardından kolları sıvadık. Güçlü bir kabine kurduk. Meclis ve genel merkezdeki görevlendirmeleri neticelendirdik. İki kabine toplantımızda önümüzdeki dönemde atacağımız adımları belirledik. Birileri koltuk kavgasından başlarını kaldıramazken biz verdiğimiz sözleri yerine getirmeye başladık. Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası sonuçlandıracağız.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle milletimiz bize güvenini göstermiştir. Muhalefet cephesinde yaşananlar karşımızdakilerin çaplarını ve ufuklarını ortaya koymuştur. Seçim sonucunun faturası hala depremzedelere kesiliyor. Muhalefete baktığımızda sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Ne yapılacaksa yine bizler yapacağız. (HABER MERKEZİ)