Erdoğan, Göksel Gümüşdağ'ın annesinin cenaze törenine katıldı

Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ hayatını kaybetti. İstanbul Fatih Camii'nde bugün cenaze töreni düzenlendi.

Düzenlenen cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Erdoğan, cenaze töreninde yaptığı taziye konuşmasında şunları söyledi:

"Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Geride bıraktığı kederli ailelerine de sabırlar lütfetsin. Hiç umulmadık bir anda Fethiye annemizi kaybettik, Hakk'a uğurluyoruz. Belki de yakınları böyle bir şeyi beklemiyordu. Rabbim zamanı gelince emanetini alıyor. Biz Fethiye ablamızın çok böreklerini yedik. Çok güzel börek yapardı. Yapınca bu Tayyip kardeşine de gönderirdi. O da bizlere hakkını helal etsin" (HABER MERKEZİ)