Erdal Sakız cinayetinde silahlar Sakarya Nehri'nde aranıyor

Karasu'da kaybolduktan 10 gün sonra cesedi ormandaki aracında bulunan Erdal Sakız cinayetinde zanlı Ersin Koç, silahları Sakarya Nehri'ne attığını itiraf etti. Dalgıç polis nehirde silahları arıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sakarya'nın Karasu ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Erdal Sakız, 10 gün sonra Çam dağı ormanında otomobilinin içinde ölü bulundu.

Sakız'ın baş ve göğüs kısmından silah ve ayrıca elinden ise tüfekle vurulduğu anlaşıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, aralarında alacak meselesi bulunduğu öğrenilen fındık tüccarı Ersin Koç, eşi Lale Koç ve 16 yaşındaki oğulları S.K. tutuklandı.

Olayla ilgili ilk itiraf Ersin Koç'un kızından gelmişti. Koç'un kızıyla ilgili yapılan görüşmede, "Babamın ismini vermek zorunda kaldım, annem ve abim kurtulur mu?" dediği öğrenilmişti. Ardından eşi Lale Koç'un "Erdal'ı kocam öldürdü" dediği ortaya çıkmıştı.

DALGIÇ POLİSLER SİLAHLARI ARIYOR 

Ersin Koç'un ifadesinde cinayette kullanılan silahları Ferizli ilçe girişindeki köprüden Sakarya Nehri'ne attığını söylemesi üzerine Dalgıç Polisler nehirde arama başlattı. Gün boyu yapılan aramalarda silaha rastlanmazken aramaların yarın da devam edeceği öğrenildi.

Erdal Sakız'ın eski sevgilisi olduğunu iddia eden bir kadın, kaybolduğunu duyunca onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Nergis isimli kadın, kaybolduğu günün sabahında Erdal Sakız'ın kendisine rüyasını anlattığını söylemişti. Sakız'ın rüyasında öldüğünü gördüğünü belirtip, "Beni öldürmeye çalışıyorlar" dediğini aktarmıştı. (HABER MERKEZİ)