Erdal Özyağcılar, 'Şahsiyet'i anlattı: Üç gündür heyecandan bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum

Gain'de 13 Kasım'da yayınlanacak olan 'Şahsiyet' dizisinde Kader karakterini canlandıracak olan Erdal Özyağcılar, "Haluk Bilginer ile oynamak çok büyük bir lükstü" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erdal Özyağcılar, 'Şahsiyet' dizisinin ikinci sezonunun galasında, ilk kez bir dizisi için çok heyecanlandığını anlattı. Özyağcılar, "Hayatım alt üst oldu 3 ay. 'Şahsiyet'ten bir teklif geldi. Hakan Günday’ın senaryosu geldi ve çarpıldım. Ondan sonra bir sancılar başladı bende… Ne yapacağım, ne edeceğim diye. Halukçuğum zaten ilk sezonda döktürmüş, ne yapacağım oğlum ben dedim. Onur’la (Saylak) 2 saat konuştuk. Beni rahatlattı, 'Hiç merak etme' dedi. Gece uyumamalar başladı. Sağ olsun bana çok yardımcı oldu" dedi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özyağcılar sözlerine şöyle devam etti:

"Telaşeli bir 3 ay geçirdim. Bir de ben sadece tiyatro oyunlarının prömiyerlerinde bir bağırsak enfeksiyonu geçiririm. Heyecandan 3 gündür aynı hastalıktayım. İlk defa bir dizide yaşıyorum. Röportaj yaparken üç dört beş defa müsaade isteyeceğim, durum zaten kötü… Siz rahatlayın, bir de ben rahatlayayım…"

'HALUK BİLGİNER'LE OYNAMAK BÜYÜK BİR LÜKSTÜ'

Erdal Özyağcılar, oyuncu Haluk Bilginer’le karşılıklı oynamayı da "Çok mutluyum… Haluk Bilginer ile oynamak çok büyük bir lükstü, çok keyif aldım” sözleriyle anlattı. 

Özyağcılar, Gain’de 13 Kasım’da yayınlanacak 'Şahsiyet' dizisinde intikam için Türkiye'ye dönen Kader rolüyle seyirci karşısına çıkacak.