Erdal Özyağcılar ekranlara geri dönüyor

Erdal Özyağcılar, "Elveda Rumeli" dizisinin ardından yine bir Balkan hikâyesi anlatacak olan "Balkan Ninnisi"yle setlere geri döndü. Dizi, yaz sezonunda TRT 1'de başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Erdal Özyağcılar, "Balkan Ninnisi" isimli diziyle ekranlara geri dönüyor. "Elveda Rumeli"nin ardından yine bir Balkan hikâyesini anlatacak olan dizinin çekimleri, 14 Mayıs'ta Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başladı.

Tv100'ün aktardığı habere göre, yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu, senaryosunu ise Uğur Uzunok, Hamit Işık, Esma Koç, Nurullah Sevimli ve Nurdan Tufai'nin kaleme aldığı dizi, yaz sezonunda TRT 1'de başlayacak. Dizinin hangi ay ve günde başlayacağı ise henüz belli değil.

"Balkan Ninnisi"nde önceden hayatları kesişen, tarihi bir konakta yeniden buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini seven iki gencin yaşamlarından kesitler izleyicilerle buluşacak. Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban rol alıyor.