'Enola Holmes'un devam filmi geliyor

Millie Bobby Brown, Enola Holmes karakterini bir kez daha canlandıracak: Netflix filmi “Enola Holmes”un devam filminin çekimleri İngiltere’de başlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix orijinal filmi “Enola Holmes”un devam filmi geliyor. İkinci filmin çekimleri İngiltere’de başlayacak. Net bir çekim tarihi vermeyen yetkililer, çekimlerin sonbaharda başlayacağını belirtti. 

Millie Bobby Brown’ın Enola Holmes karakterini bir kez daha canlandıracağı filmde, Henry Cavill de ağabeyi Sherlock Holmes’a yeniden hayat verecek. İlk filmde olduğu gibi Bafta ve Tony ödüllü Jack Thorne’un senaryosunu yazdığı devam filmi, Bafta ve Emmy ödüllü Harry Bradbeer tarafından yönetilecek.

Filmin kadrosunda Millie Bobby Brown ve Henry Cavill'in yanı sıra ayrıca, Sam Claflin, Helena Bonham Carter, Louis Partridge, Burn Gorman, Adeel Akhtar, Susie Wokoma, Hattie Morahan ve  David Bamber yer alıyor. 

Film serisi, Nancy Springer’in 'The Enola Holmes Mysteries' isimli 6  kitaptan oluşan dedektif serisinden sinemaya uyarlanıyor. 'The Case of the Missing Marquess' ismindeki ilk kitaba bağlı kalınarak yapılan ilk film, Sherlock Holmes’un kardeşi Enola’nın annesini bulmak üzere özel dedektif olma yolunda atıldığı macerayı anlatıyordu. 2020 yılında Netflix'te yayınlanan Elona Holmes, platformda en çok izlenen filmler arasında yer alıyor.