Engin Polat'ın babasının villasının bahçesinde kazı yapıldı

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddiasıyla haklarındaki soruşturma devam ederken Engin Polat'ın babasının villasının bahçesinde kazı yapıldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lüks yaşantılarını sosyal medyadan gözler önünde yaşadıkları için eleştirilerin hedefi haline gelen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin vergi kaçırma ve kara para aklama iddiasıyla haklarında başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamına Polat çiftinin aileleri de eklenerek genişletilmişti.

Kanal D'nin haberine göre, soruşturma kapsamında Engin Polat'ın babası Dilan Polat'ın kayınpederi Sezgin Polat'ın villasının bahçesinde ekipler kazı yaptı.

VİLLADA NE ARANDI?

Polat Ailesinin şirketlerinin aranacağı sabah, soruşturma savcısına bir ihbar yapıldığı ortaya çıktı. Polat çiftinin bazı evrakı şirketlerden kaçırdığı iddia edildi. İhbarcı dosyaların götürüldüğü adresi de verdi. Sancaktepe'deki bir sitenin içerisinde yer alan o adreste ise Engin Polat'ın babasının yaşadığı öğrenildi. Polis villanın bahçesini kazarak toprak altında evrak aradı.

Kaçakçılık ekipleri arama kararını gösterip Sezgin Polat'ın villasına girdi. Polisler önce evin içinde bir arama yaptı ama herhangi bir delile rastlanmadı. Ekipler bu seferde savcının izni ile kaçırıldığı iddia edilen evrakları bulmak için villanın bahçesinde kazı çalışmasına başladı. Fakat polisin burada da hiçbir bulguya rastlamadığı belirtildi.

DİLAN POLAT'TAN ÖZÜR VİDEOSU

MASAK tarafından haklarında başlatılan incelemenin ardından tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yurtdışı çıkış yasağı da bulunuyor. Polat çifti hakkında geniş çaplı soruşturma devam ederken Dilan Polat'tan özür açıklaması gelmiş, Dilan Polat, 'şımarık yaşam tarzı' nedeniyle özür dilemişti.

 DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'IN AİLELERİ DE SORUŞTURMAYA DAHİL EDİLDİ

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın ailesinden çok sayıda kişi de soruşturma kapsamında yer alıyor. Engin Polat'ın babası Dilan Polat'ın kayınpederi Sezgin Polat ve bazı aile üyeleri hakkında da soruşturma devam ediyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat, anneannesi Zehra Yılmaz, dayısının eşi Nilgül Yılmaz, Dilan Polat'ın kardeşleri Can Doğu ve Sinem Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 13 şüpheli hakkında soruşturma yürütüyor. (HABER MERKEZİ)