Emre Belözoğlu'ndan Trabzonspor ve Visca açıklaması

Visca'nın takımda kalmasını istediğini söyleyen Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, ""Visca'yla alakalı, yönetimden bana ulaşmış bir gündem ya da teklif hiç gelmedi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, futbol gündemini değerlendirdi. Takımın önemli isimlerinden Edin Visca'nın Trabzonspor'a transferi iddialarını yanıtlayan Belözoğlu, "Bana teklif gelmedi" dedi.

Yıldız futbolcunun takımda kalmasını istediği belirten Belözoğlu, "Visca'yla alakalı, yönetimden bana ulaşmış bir gündem ya da teklif hiç gelmedi. Visca'nın kalmasını isterim, hedeflerimiz var ama Türk futbol ekonomisini düşündüğümüzde, günlerce konuşulan transferlerin olması artık çok zor. Kulüplerin ödedikleri maaşların yüzde 60-70'i döviz cinsinden. Bizim artık oyuncuyu geliştiren ve ekonomi sağlayan bir yapıya geçmemiz lazım. Benim de en büyük hedefim bu" diye konuştu.

'TRABZONSPOR CİDDİ AVANTAJLI'

Takımının 25 Aralık'ta konuk olacağı lider Trabzonspor'u da değerlendiren Belözoğlu, bordo-mavililerin büyük avantaj elde ettiğini söyledi. Belözoğlu, "Trabzonspor rakam olarak da oyun gücü olarak da Abdullah hoca ile birlikte çok ciddi bir ivme yakaladı. Trabzonspor'u çok ciddi avantajlı görüyorum. Zor maçları var ama hiçbir zaman oyun disiplininden kopacaklarını zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Sinan Gümüş'le ilgili durumu da yorumlayan teknik adam, yeni takviyeler yapılacağını ifade etti ve şöyle konuştu: "Sinan Gümüş'le ilgili hiçbir tasarrufumuz yok. Devre arası için planımız var ama Sinan gündemimizde değil. Her pozisyonu yedekleyebilecek bir kadroya sahibiz. Bir ofansif futbolcu, birçok pozisyonda oynayabilen bir isim istiyoruz. Kaleci rotasyonunda da Volkan, Muhammed ve diğer genç kardeşlerimiz var. Orada yeterli durumdayız." (HABER MERKEZİ)