Emre Belözoğlu: Cem ağabey, sizin benimle şahsi bir derdiniz var

UEFA'dan ceza alan Emre Belezoğlu TRT Spor'da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Belözoğlu ve programın yorumcusu Cem Dizdar arasında fikri bir tartışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Medipol Başakşehir'de teknik direktörlük görevinde bulunan Emre Belözoğlu'na UEFA'dan ceza geldi.

Ajansspor'da yer alan habere göre; TRT Spor'da Serkan Yetkin ve Cem Dizdar'ın bulunduğu programda Süper Lig takımlarından Başakşehir'de teknik sorumlu Emre Belözoğlu'na UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu'ndan gelen 10 bin euro para cezası yorumlandı. Dizdar'ın pro lisans ile ilgili yorumları üzerine Emre Belözoğlu canlı yayına telefonla katıldı.

UEFA'dan kendisine gelen ceza ile ilgili konuşan Belözoğlu, "Netanya maçından sonra UEFA'dan bir yazı geldi. 10 bin dolar ceza aldık. Kulübün içinde takımı ben yönettim. Sanki ben kulübenin içinde değilmişim gibi haberler servis ediliyor. Avrupa'da 6 maçta namağlup ve 4 galibiyet almış bir takımın başındayım. Ondan sonraki maçlarda da kulübedeydim" dedi.

Belözoğlu, "Pro lisansı olmayan bir teknik adam, teknik direktörlük yapamaz diyemezsiniz. Okan Buruk, Sergen Yalçın... Herkese bu haklar tanındı. Biz de bu yoldan geçeceğiz. Kibirli biri değilim" dedi. 

Cem Dizdar ve Emre Belözoğlu arasında ise şu diyalog yaşandı:

Belözoğlu: Cem ağabey, sizin benimle şahsi bir derdiniz var, ben çok iyi biliyorum.

Dizdar: Benim sizle ne gibi bir derdim olabilir?

Belözoğlu: Onu bilmiyorum.

Dizdar: Bilmediğiniz bir şey var ama biliyorum diyorsunuz.

Dizdar: Sayın Belözoğlu...

Belözoğlu: Bana sayın demene gerek yok Cem abi ya!

Dizdar: Var, ben demek istiyorum. Birinin 'benimle derdi var' demesi, bende de dert yaratıyor.  (HABER MERKEZİ)