Emre Belözoğlu: Bunu yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, çok üzgünüm

Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'ndan eleyen Ankaragücü'nün teknik direktörü Belözoğlu, sarı-lacivertli taraftarın tepkisine çok üzüldüğünü söyledi: Bugün bunu yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası çeyrek finalinde 3-0 yenerek eledikleri Fenerbahçe'den taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye çok üzüldüğünü söyledi. 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, Fenerbahçe taraftarının kendisi aleyhine küfürlü tezahüratıyla ilgili şunları söyledi: "Allah bana 150 yıl ömür verseydi, böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Herkes, benim Fenerbahçe'ye gerçekten kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşanan hak ettiğim bir şey değildi. Her vicdan sahibi insan için bu öyledir. Sokaktaki her Fenerbahçeliden beni ne kadar sevdiğini görüyorum. Hayat bazen çok sevdiğiyle sınar insanı. Bugün bunu yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. 'Fenerbahçeli Emre' olarak anılıyorum ama Fenerbahçe'ye karşı oynarken de ekmeğini yediğim kulübe ihanet etmem. Fenerbahçe'nin aleyhine hiçbir zaman açıklamam olmaz. Fenerbahçeli Emre olmak benim için her zaman ayrıcalık oldu. Bugün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Beni çok seven Fenerbahçeliler var. Fenerbahçe'den ayrılırken de bu kadar ağır olmasa da benzer şeyler yaşadım. Gel dediler geldim, git dediler gittim. Fenerbahçe iyisiyle kötüsüyle üstü değil altı çizilir benim için. Fenerbahçe'yi gönlümden başka bir yere koymam."

(SPOR SERVİSİ)